Noored peakokad 6.-12.kl

 

Õppetöö sisu

Huviringi oodatakse põhikooli tüdrukuid ja poisse, kellele meeldib kokata ja “toiduga mängida” ning kellele jääb koolitundides kokkamisest väheseks. Valmistame  toitu otsast lõpuni ise – eksperimenteerime, teeme katseid, uurime millest toiduained koosnevad. Saame teada, mis on oluline toidu serveerimisel, mis on garneering, millised toiduained kokku sobivad, kuidas valmistada midagi, mida sa pole enne valmistanud. Professionaalse koka juhendamisel õpitakse toiduvalmistamise õigeid tehnikaid, erinevaid trikke ja nüansse, kuidas teha kõige maitsvamaid ja tervislikumaid roogasid. Lisaks teadmised ja esmased oskused kohviku pidamisest.

Tegevused

  • Praktilise tegevusena valmistatakse ja süüakse koos valmistatud roogasid.
  • Õpitakse lauda katma, toite garneerima ja serveerima.
  • Korraldatakse ekskursioone toidu või toitlustamisega seotud ettevõttesse.
  • Õpitakse kohviku pidamist ja hindade kujunemist.
  • Osaletakse erinevatel Pop-up kohvikutes.

Lisaks

  • Praktilised oskused ja teadmised toidu valmistamisest ja algteadmised kohviku pidamisest.
  • Väärtustab tervislikku ja maitsvat toitu, hindab esteetiliselt kaunist lauda ja serveerimist.
  • Arendab oma iseseisvust, loovust, sotsiaalseid ja eneseväljendusoskusi.

Lisainfo

  • Vanuserühm: 6.-12. kl
  • Õppekeel: eesti keel
  • Õppetasu: 32.80€ kuus
  • Tunnid toimuvad: vaata tunniplaani

Info ja registreerimine

Pärnu haridusteenuste süsteemis ARNO

Õpetaja

Merike Koiksar

tel. +372 53474349

merike.koiksar@pernova.ee

Huviringi tegemised

  • 11.11.2019 – pitsatöötuba pitsaresoranis “Umberto” Evari Tšetsin juhendamisel
  • 21.12.2019 – Talvevalgus promenaad Loodusmajas, kohviku läbiviimine
  • 09.02.2020 – osalemine “Magusafestival 2020” Kultuurikatlas vaata galeriid

Tutvustus

Toitlustuses ja ettevõtluses olen kokku töötanud juba 35 aastat. Oman ettevõtet, mis tegeleb cateringiga. Lisaks olen töötanud erinevates restoranides kokana – Ammende villa, Baltic Restoran Estonia jne. Minu eesmärk huviringi juhendajana on jagada kogemusi majanduslikult eduka toitlustusettevõtte pidamisest ja jagada salanippe tipprestoranide telgitagustest ning kuidas valmistada rooga nii, et selles oleks maitseelamus ja vauefekt.

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree